Om

Eva Fredslund Jensen

23 år som efterskolelærer

Jeg er læreruddannet og har i 23 år undervist i efterskoleregi på Midtsjælland. Filosofi, psykologi og dannelsesfag har altid været mine favoritfag, ligesom elever med diagnoser, særlige – og sensitive forhold, ofte er kommet til mig. Endvidere har jeg igennem mange år været kontaktperson for elever, som var henvist fra diverse kommuner. Som efterskolelærer har min dør altid stået åben, også for unge mennesker med opbrudte, kærlighedsløse og konfliktfyldte hjem!

6 år som frivillig for flygtning

Igennem Folkekirkens Nødhjælp har jeg rejst og oplevet flygtningelejre i grænselandet til BurmaDesuden er jeg frivillig kontaktperson for en afghansk flygtning, hvor jeg har mødt ensomhed, isolation og PTSD.

10 år som miljøterapeutisk pædagogiskmedarbejder

Børn, unge og voksne på opholdssteder har også været en stor del af mit arbejdsliv. Her er det centrale troværdigheden og kontaktfulde møder, som er relevante. Jeg har altid sat pris på at arbejde med udsatte mennesker med blandt andet tilknytningsforstyrrelser og andre diagnoser.

Mit ‘Privat-Rum’ ved Østersøen samt ny klinik imellem Ringsted og Roskilde 

Jeg bor kun få minutter fra Østersøen på Marielyst. 1.februar får jeg endvidere klinik i Osted, imellem Ringsted og Roskilde. Til daglig underviser jeg på en specialskole på Sydsjælland. Jeg har selv mærket livet, og derved taget min bid af livets udfordringer. Uddannelsen i gestaltterapiens verden har for alvor givet mig en opmærksomhed på, hvilke ressourcer og kerneværdier, som har betydning for ‘det gode liv’.

At danne & uddanne sig

Nysgerrig på tilværelsen, har jeg altid været. Af den årsag har jeg læst dansk & litteratur, videnskabsteori samt pædagogisk psykologi. Tillidsmands grunduddannelsen gav mig mulighed for at være tillidsmand i 7 år, hvor dialog og forhandling var i spil.

Dernæst blev jeg NLP Essens Coach & Mentor i 2016, og i foråret 2019, kunne jeg kalde mig Eksamineret Gestalt Psykoterapeut.

4-årig uddannelse er taget ved: FaDP godkendt: Essens Instituttet

v/ Forfatter & Psykoterapeut Mads Vang  Christensen.
v/ Parterapeut & Trivselskonsulent Inge Hülsen
v/ Gestaltterapeut & Parterapeut Anne Mette Jensen
v/ Gestaltterapeut & underviser Frank Deela
v/ Forfatter, Coach og undervisner Annette Klausen Bentssong

Essens Instituttets arbejdsgrundlag:
Anerkendt terapeutisk retning: Gestaltterapeutiske uddannelser
Værdigrundlag: Eksistentielt
Psykologisk teorigrundlag: Gestaltpsykologi, eksistentiel/psykodynamisk psykologi
Metode: Fænomenologisk/eksistentielt

Essens Instituttet er godkendt af Foreningen af Danske PsykoterapeuterFaDP
FaDP er godkendt af og accepteret i EAP, European Association for Psychotherapy
FaDP er som eneste psykoterapeutiske brancheforening i Danmark godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed (tidl. Sundhedsstyrelsen).

Fredslund Terapi modtager supervision & sparring som coach & terapeut

 

Close Menu