Jeg tilbyder

Med dig i centrum - tilbyder jeg fokus på følgende områder:

  • Individuelterapi   

  • Parterapi 

  • Angst – Stress – Depression 

  • Ung & midt i livet

  • Personlig udvikling

  • Coaching 

De unge mennesker har altid haft en særlig plads hos mig. Netop i denne aldersgruppe er begrebet perfektionisme, forventninger og krav udefra, både fagligt og socialt, ikke altid lige let at håndtere. Tristhed, ensomhed og manglende selvtillid, kan for alvor få ødelæggende tankemylder til at hive livskvaliteten i en negativ retning. 

Mennesker midt i livet kan blive ramt af tiden. (Fik jeg opnået det, som jeg ville? Eller har jeg levet min partners eller chefens liv i stedet?) Begrebet midtvejskrisen er ikke blot en fantasi, det lever nemlig i bedste velgående, – derude bag ruderne. Måske har du fortjent, at få ændret din tilgang til dit eget liv og muligheder…!?

Parforholdets vigtigste kunst er, at der bliver holdt liv i kærligheden, passionen og ønsket om at leve videre sammen. Giver vi plads til hinanden, og hvad skal der til? Hører vi egentlig, hvad den anden part siger? Hvad har vi af forventninger til hinanden og resten af livet? Tåler vi modgang? Tåler vi at tale om det og rette det op? Klarhed giver klare svar! Det har kærligheden fortjent.

Personlig udvikling eller indbegrebet af en dybere kontakt til sit eget værd er på alle områder et godt udgangspunkt for indsigt. Selvindsigt giver selvforståelse, som fører til selvtillid, der i sidste ende nære mennesket selvværd. Ofte kan vi nemlig overbevise os selv om, at vi enten ikke er lige så dygtige, spændende og interessante som andre. Livet skal give mening. Rigtig god mening endda! Derfor er det aldrig for sent at se nærmere på sit eget liv og sit eget værd.   

Close Menu