Jeg tilbyder

Psykologisk rådgivning:

  • Individuelle samtaleterapi & coaching

  • Teenage support & trivselssamtaler

  • Parterapi med henblik på klarhed 

  • Personlig udvikling.  

Mennesker midt i livet. Fik jeg opnået det, som jeg ville i mit liv? Eller har jeg levet min partners eller chefens liv i stedet?) Begrebet midtvejskrisen er ikke blot en fantasi, det møder mange midt i livet! Måske har du fortjent nye muligheder…!?

Parforholdets vigtigste kunst er, at der bliver holdt liv i kærligheden, passionen og ønsket om at leve videre sammen. Giver vi plads til hinanden, og hvad skal der til? Hører vi egentlig, hvad den anden part siger? Hvad har vi af forventninger til hinanden og resten af livet? Tåler vi modgang? Tåler vi at tale om det og rette det op? Klarhed giver klare svar! Det har kærligheden fortjent.

Personlig udvikling eller indbegrebet af en dybere kontakt til sit eget værd er på alle områder et godt udgangspunkt for indsigt. Selvindsigt giver selvforståelse, som fører til selvtillid, der i sidste ende nære mennesket selvværd. Ofte kan vi nemlig overbevise os selv om, at vi enten ikke er lige så dygtige, spændende og interessante som andre. Livet skal give mening. Rigtig god mening endda! Derfor er det aldrig for sent at se nærmere på sit eget liv og sit eget værd.   

Top Picture med blomster